perjantai 21. marraskuuta 2014

Toisen viikon tunnelmia

Nyt on pari viikkoa takana ja fiilikset vaihtelee meillä kaikilla niin laidasta laitaan. Aluksi kaikki oli NIIN hyvin,ja asiat paremmin kuin Suomessa. Ja niin täällä jotkut asiat onkin. Ihmiset on avoimia ja ystävällisiä, asiohin suhtaudutaan vähän kevyemmin ja täällä on lämpimämpää. Mutta nyt kun tänne pikkuhiljaa pääsee asettumaan, alkaa yllättäen kaipaamaankin niitä Suomen voi niin hyviltä tuntuvia tapoja ja asioita! Miten me tytöt kaivataankaan sitä aitoa suomalaista kahvia, ruisleipää ja Suomen karkkeja! Ehkäpä koti-ikävälläkin on jotain osaa niissä välillä niin ärsyttävltäkin tuntuvissa asioissa täällä.
Mutta, päällisin puolin meillä kaikilla on tosi hyvät fiilikset! Mahtava porukka, kiva perhe missä asutaan, kiva työpaikka,perjantait ja viikonloput aina vapaana, aina aamuvuoro, nähdään uusia paikkoja ja asioita ja löytyishän noita! :) Töissä on viime päivinä ollu tosi mukavaa, kun tutustunu porukkaan siellä. Ne meidän työkaverit, etenkin muut opiskelijat siellä tekee työstä niin mukavaa!

Mutta mitä me ollaan tehty täällä.. Aika paljon ollaan pörräilty tässä lähiympäristössä kiertelemässä ja Rotterdamin keskustassa käyty shoppailemassa pari kertaa. Viikonloppuna käytiin kattoon Barencrehtin keskustaa. Se oli semmonen ihana, aika pitkä katu, jonka ympärillä oli paljon kaikkia kauppoja, leipomoita ja kahviloita. Nyt viikonloppuna suunniteltiin reissua Amsterdamiin, saa nähdä!  Mutta tässä kuvia, ehkä ne kertoo enemmän..:)







Meillä on tänään vapaapäivä. Mä aamuvirkkuna heräsin jo kahdeksalta. Nää vapaapäivien aamut tuntuu musta jorenki pitkältä yksin hengata ku nuille tytöille tuo uni näyttää maistuvan..:D Jospa uskaltaisin herätellä jo tyttöjä, onhan nyt jo puolta päivää. Tuolla on niin ihana ilma, ehkä me kekstitään jotain kivaa, ku kerranki aurinko paistaa! :)

<3: Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti